ÚJ KANDALLÓ ÉPÍTÉS


ÖCSÖDY GÁBOR KÁLYHA ÉS KANDALLÓ ÉPÍTŐ!

Új kandalló építés országosan kedvező árakon határidőre!

Hívjon bennünket bizalommal! Ingyenes felmérés!

ÚJ KANDALLÓ ÉPÍTÉS


ÖCSÖDY GÁBOR KÁLYHA ÉS KANDALLÓ ÉPÍTŐ!


Miért minket válasszon új kandalló építés miatt?

Minőségi új kandallók tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk. A hosszú évek során szerzett tapasztalatnak köszönhetően bízhat szakértelmünkben. A gyakorlatban remekül működő hazai gyártású öntvény vagy samott bélésű tűztérbetétekkel dolgozunk. Emellett kiemelkedő minőséggel, esztétikus tűztérbetéteket alkalmazunk munkám folyamán. Ebből adódóan lehet a kandallók hatásfokát a maximumon kihasználni. A tűztérbetét a kandalló alapvető eleme, nélküle csupán egy szép darab, amely nem a rendeltetését látja el.

Az általunk kivitelezett kandallók a hatásfoka maximumát is majdnem eléri. Amellyel egy majdnem 400 köbméteres területet is fel tudunk fűteni kevés tűzifa segítségével. A kandallók külső megjelenése is lényeges számunkra. Ebből adódóan minőségi burkolóanyagokat alkalmazunk. Ezek lehetnek márványok, mészkők, dísztéglák, kályhacsempék, díszkők vagy bármi amelyet elképzelt a kedves megrendelő. Keressen fel minket és találjuk ki közösen, milyen kandalló illik legjobban otthonába!

Mi nem csupán a kandalló optimális tűzterének kiválasztásához biztosítunk segítséget. Ezzel párhuzamosan segítünk abban is, hogy milyen stílusú kandalló lenne az, amelyre elégedetten tekinthetne hosszú évtizedeken keresztül.

Miért bízza szakemberre az új kandalló építés folyamatát?

Új kandalló építés mellett döntött? Akkor első lépésben szükséges lesz kiválasztani a megfelelő szakembert. A szakember pedig kiválasztja nekünk a megfelelő tűzteret és az szükséges építési anyagokat. Sosem érdemes egy eladó véleményét keresni, hanem egy szakemberét! Hiszen élete legnagyobb értékében helyez el egy olyan berendezést, amelyben tűz ég. Ebből adódóan roppant lényeges meggyőződni arról, hogy a kiválasztott szakember megbízható és több éves tapasztalattal rendelkezik. Valamint az Ön igényének megfelelő terméket akar beépíteni. És nem próbálkozik azzal, hogy egy Önnek nem tetsző, de az ő számára kedvező kandallót építsen meg.

Egy túlságosan olcsó árak mellett dolgozó szakember kiválasztása nem feltétlenül jelenti majd a legjobb megoldást. Hiszen egy olcsó szakember olcsó anyagokat alkalmaz majd az építésnél. Ezek az anyagok lehet nem megfelelőek majd az Ön számára. Hiszen elveszíti a felhasznált építőanyagok értékét, valamint a megfelelő szakember munkáját is ki kell majd fizetni. Ezért a végén sokkal drágább lesz majd a kész termék, mintha már a legelején egy megfelelő szakember mellett döntött volna.

Minden alkalommal érdemes ellenőrizni, hogy a kiválasztott szakembernek vagy cégének hány éves tapasztalata van a szakmában. A több éves tapasztalattal rendelkező szakember könnyebben találja majd meg az Ön részére kedvezőbb megoldást. Az előzetes egyeztetést követően meg tudja határozni, hogy fatüzelésű, gáztüzelésű, vagy egyéb tüzelésű kandalló az optimális az Ön részére. Továbbá szinte biztos, hogy a több éves tapasztalattal rendelkező szakember több elégedett ügyfelet tudhat maga mögött.

ÚJ KANDALLÓ ÉPÍTÉS, ÚJ KANDALLÓ JAVÍTÁS KEDVEZŐ ÁRAK!

A kandalló legfontosabb ismertetője, hogy elhozza az otthonunkba a tűz teljes látványát. Fajtái: nyílt, zártnak tűnő, és teljesen zárt égésterű kandalló. A nyílt égésterű kandallón nincs ajtó, alacsony hatásfokú, viszont a tűz ott van közvetlen a nappaliban. Zártnak tűnő kandallón bár van ajtó, és a hatásfoka is igen jó, az ajtó megnyugtatóan kordában tartja a tüzet és a kipattanni vágyó parazsat, de az égéshez szükséges levegőt a lakásból kapja. Ennek pótlásáról feltétlen gondoskodni kell, elszívó nem lehet, illetve üzemelhet egyszerre a kandallóval. Zárt égésterű kandalló az égéshez szükséges levegőt nem a nappaliból nyeri, hanem a külön kiépített csövön keresztül a szabadból. Így sokkal biztonságosabb a kandalló üzemeltetése, és nagyon jó hatásfokú. Új kandalló építés, új kandalló javítás

Új kandalló építés, új kandalló javítás

Az új kandalló építés folyamán teljesen új berendezését egy egész életre választja, nem csak néhány évre, mint mondjuk okos eszközeit vagy autóját. Éppen ebből adódóan roppant lényeges, hogy minden szempont alapján megfeleljen az Ön elvárásainak, és stílusosan, hangulatosan illeszkedjen be lakása környezetébe. Egy minőségi kandalló mellett, egy professzionálisan kivitelezett új kandallók építése elkíséri majd egy teljes életen át. A célom, hogy a megépített kandalló összhangban legyen majd az Ön elképzeléseivel, és akár hosszú évtizedeken át is kiszolgálják Önt.

CSERÉPKÁLYHA, KANDALLÓ, KÉMÉNY, KEMENCE

BÁRMILYEN KÉRDÉS MERÜLT FEL ÖNBEN?