ÚJ CSERÉPKÁLYHA ÉPÍTÉSE


ÖCSÖDY GÁBOR KÁLYHA ÉS KANDALLÓ ÉPÍTŐ!

Új cserépkályha építése országosan, kedvező árakon határidőre!

Hívjon bennünket bizalommal! Ingyenes felmérés!

ÚJ CSERÉPKÁLYHA ÉPÍTÉSE


ÖCSÖDY GÁBOR KÁLYHA ÉS KANDALLÓ ÉPÍTŐ!


Bízza profi csapatunkra egy új cserépkályha építése folyamatát!

Új cserépkályha építése mindig egyedi. A csempe és forma kiválasztásán kívül feladat a fűtendő helyiség mérete és hő szükséglete, rendelkezésre álló hely meghatározása, kémény adatai, égéshez szükséges levegő biztosítása.

Az új cserépkályha építése alkalmazásával a legtöbb helyzetben csupán egy helyiséget fűthetünk be, azonban létezik a praktikusan fal közé épített cserépkályha változata is, amely azonban kettő vagy még annál is több szobát képes egy idő alatt felmelegíteni. Egy professzionálisan kivitelezett új cserépkályhák építése során a kályha megfelelően hasznosítja majd a fűtésre biztosított anyagot, ennek köszönhetően pedig az égés folyamán a keletkezett hő csak nem teljes egészét a környezetének fogja majd átadni. Ha felkeltettem az érdeklődését és megtisztel engem a bizalmával, akkor bízza rám az építés folyamatát, kedvező árak mellett!

CSERÉPKÁLYHA, KANDALLÓ, KÉMÉNY, KEMENCE

Miért minket válasszon új cserépkályha építés miatt?

Az új cserépkályha építés roppant népszerű napjainkban. És nem is véletlenül, hiszen egy szépen kivitelezett cserépkályhát nem helyettesíthet akármi. Az üvegajtón keresztül érzékelhető a lobogó tűz, a kellemesen sugárzó meleg, amely még a reggeli kávé hangulatához is hozzáad. Ezen élményekkel lehet gazdagabb, ha egy gyönyörű cserépkályhát építtet velünk otthonába.

A cserépkályhák több évszázados tradícióval rendelkező fatüzelésű berendezések. A megfelelő minőséggel rendelkező tüzelőanyag használata során gyorsan felfűthetők. Hosszantartó, sugárzó meleget biztosítanak a környezetüknek. Ajánljuk minden kedves megrendelő számára, aki előnyben részesíti a ropogó tűz hangját, látványát és hangulatát.

Egy új cserépkályha építése különleges szaktudást követel meg. Azért, hogy sokáig tudja tárolni és egyenletesen leadni a hőt a cserépkályha, az építés során a kerámia és a samott megfelelő arányára lesz szükség. Egy megfelelően kivitelezett cserépkályha akár több évtizeden keresztül szolgáltat meleget. Emellett pedig a lakás egyik díszeként is remekül működik.

Szívesen nyújtunk szakmai tanácsot is, ha nem tudnának dönteni. Egyaránt a cserépkályha stílusa, színe vagy formájával kapcsolatosan is. Tudunk akár csempemintákat is szemléltetni. Hiszen több gyártóval is kapcsolatban állunk, és rengeteg, különböző stílusú és színű kályhacsempe közül tud választani. Igény alapján akár bemutatóteremben is megtekinthetők a kályhák, és látványterv is készülhet a megtervezett kályháról.

Kinek ajánlott az új cserépkályha építés?

A cserépkályhák több évszázados múltra tekinthetnek vissza. Egy fatüzelésű berendezésről van szó, amely a megfelelő minőségű tüzelőanyag használata során gyorsan felfűthető. Ennek köszönhetően hosszan tartó, sugárzó meleget nyújt a környezete számára. Örömmel ajánljuk minden kedves megrendelő számára, aki szereti a tűz hangját, látványát és az általa nyújtott hangulatot.

Egy hagyományos cserépkályhával nem csupán a fűtés költségén spórolhat. Ezt leszámítva függetlenítheti is önmagát a későbbi gáz vagy áram árának az emelkedésétől is. A fűtési függetlenség azok számára is optimális megoldás, akik nem szentelnek bizalmat a külső gázszolgáltatók vagy áramszolgáltatók ellátási biztonságában. És elkerülnék, hogy egyetlen viharos téli estét is meleg nélkül töltsenek el otthon.

A kiválasztott cserépkályha kivitelezése a szerkezeti bonyolultságától függően nagyjából 2-4 napon át folyó munka. Abban az esetben ha nem építés alatt áll a ház, ajánlott a bútorokat olyan távolságba helyezni, hogy a kályhához oda lehessen férni a munka folyamán. Ajánlott a bútorokat fóliával is eltakarni, hiszen az építés folyamán elkerülhetetlen egy minimális mennyiségű por. A padlózat védelme is fontos csapatunk számára. Viszont természetesen a bútorok mozgatását és letakarást is vállaljuk előzetes igény alapján.

Hogyan zajlik cégünkkel az új cserépkályhák építése?

Csapatunk szakemberei nagy figyelmet fordítanak a kályhatest kialakítására. Olyan berendezést alkotnak, amely sziklaszilárd tartást biztosít. Ezzel párhuzamosan a cserépkályha működése is optimalizálva lesz. A megfelelően adagolt levegő egyenletes égést garantál a tűztérben. A jól kivitelezett füstjáratokban pedig kevesebb szennyeződés fog lerakódni. Ezáltal hosszabb élettartamot tudhat majd magáénak a kályha. Szakértelmünk biztosítja, hogy a kályha a rendeltetésszerű használat mellett nem fog megrepedni. Sem deformálódni, és akár több évtizeden keresztül biztonságosan használható lesz.

Cégünk igény esetén a munkaterület szabaddá tételében is tud segítséget nyújtani. Ezt követően fóliával, kartonpapírral borítják le a cserépkályha környékét, hogy megvédjék a szennyeződéstől. Ezt követően jön a cserépkályha talapzatának kivitelezése a lábazati csempék segítségével. Ezt kibéleljük és feltöltjük, majd jön az első sor csempe kirakása. Az új cserépkályha építés folyamatát nem szabad elkapkodni!

Az összes sor felépítését követően hagyni kell egy kis időt a kötőanyagok száradása érdekében. Egy nap alatt 2 vagy 3 sor csempét tudunk felrakni úgy, hogy a cserépkályha szerkezete stabil maradhasson. Majd amint a cserépkályha napról napra magasabb lesz, csapatunk kialakítja a tűzteret és a füstjáratokat. A kályha alakja és formája alapján behelyezik az ajtót, majd a megfelelő pontokon tisztító nyílásokat alakítunk ki.

Végül a helyére kerül a cserépkályha tetejét alkotó párkánycserép is. Csapatunk ezt követően kifugázza a csempéket és megtisztítja a kályhát. Végül pedig összetakarítja és elszállítja az építés folyamán keletkezett hulladékot.

BÁRMILYEN KÉRDÉS MERÜLT FEL ÖNBEN?

BÁRMILYEN KÉRDÉS MERÜLT FEL ÖNBEN?